Ihana sana.

Nyt pelaa yhteydet Lappeenrannassakin. Laajakaistanasennusmies (näinköhän?) urputti, että kone on liian hidas. Laittoi jonkun tarkistuksen menemään, jos vaikka auttais.

Eka koulupäivä on nyt pulkassa. Päälimmäisenä jäi lähinnä mieleen, että joka paikassa oli tajuttoman kuuma. Huomenna siis vain t-paita päälle. Ja huomenna ehdottomasti hiukset kiinni. Ihan mukavia ihmisiä, vähän kerkes jo tutustuukin. Koulukin vaikutti ihan kivalta kuin myös opettajat ja kaikki kurssit. Ehkä tämä on miun ala. Tai sitten ei. Ihme, ei ollu oikeastaan mitään ällöttäviä tutustumisleikkejä, no ehkä huomenna.

Eilen äiti ja iskä kävi tuomassa vielä kamppeita ja hakemassa Telman kotiin. Jäi tosi haikee olo, kun ne lähti ja kyllähän sitä vähän itkettiinkin. Mut tuleehan niitä nähtyä, kun välimatka ei ole mikään mahdoton.

Pitää käydä illalla ostamassa sateenvarjo ja kulkee taas sen pizzerian ohi, missä on töissä toooosi namu (turkkilainen??) poika tai ehkä enemmänkin mies. Sateenvarjon tärkeyden huomasin eilen illalla, kun raahustin kämpälle litimärkänä kaatosateessa. Joku lukuvuosikalenterikin olis hyvä olla olemassa.

Miten helkutin pitkään tuolla virustarkistuksella menee?!

Oijoi, Oprah alkaa kohta ja siinä on vieraana Brokebackin näyttelijöitä. Pakko katsoa. Eilen oli pakko katsoa Con Air, se on niin hyvä. Cyrus the Virus <3

Heathilla on hiukset kivasti ja kaikki muukin. nam.