Herttileijaa, miusta on tullu paha. Lintsasin ENSIMMÄISEN kerran elämässäni torstaina. Tai no semmosta kilttiä "pikkulintsausta" on joskus tilaisuuden tullen tullut harrastettua, mut se on ollut täysin viatonta. Miut on niin helppo puhuu kaikkeen mukaan, kun oon tarpeeks tuiterissa. Eli tämä Lintsaus ei ollut minun oma idea, vaan armaan luokkatoverini. Illalla/yöllä sovittiin, et mennään vasta lounastauon jälkeen kouluun, mut aamulla sit päätettiin olla menemättä ollenkaan, kun oli vähän huono olo. Varmaan joku pöpö meinasi iskeä. Kyllä oli torstaina niin ihanan kapinallinen olo.

Keskiviikkoisin (ja kait torstaisinkin) on ihanat euron happy hourit, niin pakkohan sinne oli mennä. Vähän ennen neljää konttasin kämpälle ja nukahin peiton kanssa kylppärin lattialle ennen kuin tajusin siirtyä sänkyyn. Rankkaa tämä opiskelijaelämä.

Torstain ja perjantain välisenä yönä entinen heila päätti soitella "kun ei ollut muutakaan tekemistä". Siis wtf??!! Äijästä oo kuulunu mitään varmaan puoleen vuoteen ja nyt sitten soittaa keskellä yötä... Käski pirauttaa, jos oon joskus Savonlinnaan päin tulossa. Arvaa vaan soitanko?!

Tästä päivästä tulee varmasti huippukiva. Pari kaveria tulee käymään tuolta kotopuolesta ja käydään Raxissa syömässä ja sitten illalla baarilentelemään. Pitäis kyllä vähän siivoilla ja levittää tuo älyttömän epämukava vuodesohva jo valmiiksi, ettei aamuyöllä tarvii alkaa herättelemään naapureita.