Hiukkajoki on valittu Etelä-Savon vuoden kyläksi. Aika hyvin meiltä. Ehkäpä tähän kunniaan vaikutin myös minä olemalla esimerkillinen asukas ja postinjakaja. Tai sitten en. No onnittelut Huikka... eikun Hiukkajoelle. Vaikka lähden pois Hiukkajoelta, niin Hiukkajoki ei koskaan lähde pois minusta.

Katoin eilen YleTeemalta (unbelieveable) dokkaria, jossa tutkittiin painottomuuden vaikutusta ihmiskehoon. Miks minuu ei pyydetty koe-eläimeksi? Oisin takuulla menny kellumaan ilmaan ja heittämään voltteja ja muuta mukavaa. Jos joskus eteen tulee mahdollisuus, että pääsisin kokeilemaan sitä, niin minähän menen (jos ei tietty maksa liikaa...eh). Avaruuteen en menis mistään hinnasta, mut sellanen painottomuusmasina vois olla kiva tuossa pihalla.

Miks miehillä pitää olla pitkät hiukset? Nounou. Ja mitäs sitten jos omasta mielestä joku äijä vaikuttaa täydelliseltä, mutta sitten sillä on aivan liian pitkät hiukset? Aika pinnallista ehkä, mutta tuntuu vaan oudolta ajatella, että mies harjaisi hiuksia. Se on naisten hommaa. Parhaat miehen hiukset on lyhyet, mutta kuitenkin sen verran pituutta, et hiukset menee ihanasti sormien väliin kun niitä silittää. Uuh.

Käykö hormoneja syyttäminen, kun nykyään Kiinnostaa (huom iso K) enimmäkseen vanhemmat miehet? Semmoset 3-4kymppiset. Ei mitkään räkäiset limanuljaskat, joita näkee baareissa, vaan semmoset enemmän perheisätyyppiset. Tyyliin Eric Bana, mutta ei tarvii olla läheskään niin komea eikä mikään julkimo. Mistäköhän vapaita sellaisia löytäisi? Ite oon varsin liian babyface, että ne ottais vakavasti. Onkohan miule tulossa kahdenkympin villitys tai jokin? Ehkä tämä on vain ohimenevää.

Minkä takia ne joilla on pisamia, vihaa niitä? Ja ne joilla ei ole, haluais että on? Tai ainakin mie haluisin.

Amerikkalaiset on paskoja (ei tietty kaikki, ettei nyt mene yleistämiseksi). Mut näin vaan on. Siellä on elämän tärkeysjärjestykset ihan vatuillaan.

Voi kun olis jo kuukausi eteenpäin, ni näkis jo vähän mihin elämä kuljettaapi. Stressaa tosi paljon, että pitää ekat viikot olla koulussa helkkarin ylisosiaalinen, että ei jäis yksin. Ja väkisinkin miettii, et entäs jos ei löydy ketään. Kaikki muut on ihan varmasti jo ennen koulunalkua tavanneet jossain ja porukat on jo syntyny. No sitten menen yksinään baariin. Hyvin levis kaikki lukiokaverit ympäri Suomea, kukaan muu ei vahingossakaan tullut/päässyt Lappeenrantaan opiskelemaan. Mut onhan se aina kiva tietää, et jossain päin on joitain, jotka välittää ja tuntee miut jo niin hyvin, että ei tarvitse niitten edessä mitään esittää. Ja ai luoja, mie hajoan jos ekana koulupäivänä on joku pallon heittely-leikki, jossa kaikkien pitää kertoo itestään. Toivottavasti noi leikit on jääny jonnekin sinne lukion aloittamispäivään. Kaikille vaan nimilappu rintaan ja suoraan koulunpenkille, ei mitään "pehmeä laskeutuminen"-shittiä. Iltaisin voi tietty olla hyviä bileitä.

Erehdyin eilen kattomaan Subilta sitä Supernaturalia. Ei hyvä idea. Minkä ihmeen takia se tulee klo 21.00? Eikö tuollainen voisi tulla joskus keskellä yötä, ettei vahingossakaan tulisi sitä ikinä katsottua? Sarjan laadusta en sano mitään, mutta ihan liian pelottava, jos on yksin kotona ja on pimeää. Ja koira murisee ulkoa kuuluville äänille.

Tänään lupaan käydä nukkumaan viimeistään kymmeneltä, että jaksaa huomenna herätä paremmin kuin tänä aamuna. Telkustakaan ei taida tulla mitään erikoisen mielenkiintoista... Oprahin ja salkkarit vois yrittää katsoo ja ehkä Cold Casen (en nyt muista suomenkielistä nimeä). Ja jos kävis vielä saunassakin jossain vaiheessa. Siinähän on jo ihan tarpeeksi iltapuhdetta.